Geroosterde sjalotjes met rozemarijn

Gepubliceerd op 12 maart 2021 om 21:16

Geroosterde sjalotjes hebben een mild zoete smaak. Daarom is dit gerechtje lekker bij een pittig gemarineerd vleesgerecht van de barbecue

Categorie 1

Bijgerecht

Categorie 2

Groente

Categorie 3

Bourgondische keuken

Ingrediënten: voor 4 personen;

  • 600 gr sjalotjes of verse zilveruitjes.
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1-2 eetlepels fijngesneden verse rozemarijnblaadjes.
  • Zwarte peper

Bereiding

Meng de ingrediënten goed dooreen en verdeel ze in een barbecue schaaltje. Laat ze rustig zo`n 30 min garen op een niet al te hete plaats. Dek zo nodig het schaaltje af met een stukje aluminiumfolie.

Serveren

Serveren bij een pittig runds- of lamsvleesgerechtje van de Barbecue

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Dank je wel!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.